Dr. Oetker dzsemfix sárgabarackhoz 3 x 20 g

Ajánlataink a termékre

 

Dr. Oetker dzsemfix sárgabarackhoz 3 x 20 g

899 Ft
+ 1 999 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
cooponline.hu
Termékleírás
Tárolási típus
  • Típus: Szobahőmérsékletű
C somagolási típus
  • Típus: Tasak
Szabványosított márka
  • Márka: Dr. Oetker
Termék nyelve
  • Adatnyelv: Magyar
  • Leírás elsődleges nyelve: Magyar
Egység (specifikusan)
  • Egység (specifikus): Gramm
Méretek
  • Polcmagasság: 148
  • Polcszélesség: 102
  • Polcmélység: 21
Súly
    Bruttó tömeg: 70
Darabszám < ul> Egységek száma: 3 Számszerű méret
    Számszerű méret: 20
Egység értékesítés
  • Magassá g: 148
  • Szélesség: 102
  • Mélység: 21
Terméknév felosztás
  • Funkcionális név: Dzsemfix
  • Variáns: Sárgabarackhoz
Memó
  • Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 JánossomorjaFranck u. 38-40.
  • Száraz, hűvös helyen tartandó!
  • Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 JánossomorjaFranck u. 38-40. Receptek, tippek, információkDr. Oetker MesterkonyhaTel. : 06-80-638-537 (OET-KER)www. oetker. huwww. befozok. hu
  • Javasolt sárgabarackból készülő magas gyümölcstartalmú lekvár, dzsem készítéséhez. A sárgabarack tulajdonságainak figyelembevételével kifejlesztett zselírozóanyag, amely kiemeli a sárgabarack eredeti ízét.
  • Adagolás:1000-1250 g sárgabarack (előkészített), 350 g cukor, 1 tasak Dzsemfix Sárgabarackhoz. 1. Lekvár készítéséhez a megtisztított, kimért sárgabarackot szükség szerint daraboljuk, majd az egészet pépesítjük. Dzsem készítéséhez a megtisztított, kimért gyümölcs felét apróra vágjuk, másik felét pépesítjük. 2. Az előkészített sárgabarackot egy főzőedénybe öntjük. A dzsemfixet a kimért cukorral elkeverjük, és a gyümölcshöz adjuk, majd állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk. Forrás után a lekvárt vagy dzsemet folyamatos keverés mellett további 3 percig forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről. 3. Az előkészített üvegeket azonnal peremig töltjük, jól lezárjuk és kb. 5 percre fejre állítjuk. Tipp: Friss helyett használhatunk fagyasztott gyümölcsöt is. Felolvasztás, lecsepegtetés után mérjük ki a szükséges mennyiséget. A kész lekvárt száraz, hűvös helyen, a felnyitott üveget hűtőszekrényben tároljuk. További tippek, javaslatok: www. befozok. hu oldalon.
  • Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 JánossomorjaFranck u. 38-40.
  • Cukortakarékos zselírozóanyag házi befőzéshez
  • 9241 JánossomorjaFranck u. 38-40.
Márka
  • Dr. Oetker
Jellemzők
  • Dunsztolás nélkül!
  • Sárgabarackból készülő lekvár vagy dzsem készítéséhez
  • 1250 g sárgabarack
  • 350 g cukor
  • Gyors és cukortakarékos!
  • 3 tasak 3,75 kg gyümölcshöz
  • Családi csomag - Kedvező ár
Kiszerelés
  • 20
Egység (szabadon)
  • g
Összetevők
  • Dextr óz
  • Zselésítőanyag (pektinek)
  • Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
  • Tartósítószer (szorbinsav)
  • Pálmaolaj
Telefonos elérhetőség
  • 06-80-638 -537 (OET-KER)
Webcím
  • www. oetker. hu
  • www. befozok. hu
Cég neve
  • Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.