GabiJó Áfonyalekvár 200g szőlőmusttal (5.99986013507E+12)

GabiJó Áfonyalekvár 200g szőlőmusttal (5.99986013507E+12)

GabiJó Áfonyalekvár 200g szőlőmusttal (5.99986013507E+12)

1 292 Ft

Egyéb ajánlatok

 

GabiJó Áfonyalekvár 200g szőlőmusttal (5.99986013507E+12)

1 292 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
biopanda.hu
Termékleírás
Gyártó Gabiyo
Árukereső.hu Gyártó Gabiyo
Forgalmazó Gabiyo
Márka Gabiyo
Manufacturer Gabiyo
Pepita árszorzó 1.15
Szállítási idő 2-5 munkanap
olcsobbat.hu Szállítási költség 990
Árgép.hu Szállítási költség 990
Szállítási díj 990 Ft -tól
Szállítási partnerünk MPL
Árgép.hu Szállítási idő 3 munkanap
delivery_cost 990
Árukeres?.hu Szállítási költség 990
Szállítási költségek 990
Fizetési mód Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
EAN 5999860135074
Kiszerelés 200g
Gyártói cikkszám 5.99986013507E+12
Minőségét megőrzi 2027.01.15
Gyűjtőcsomagolás 1 karton = 12 db
Szállítási Költség 990

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Agabiyoáfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk , így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Tudtad, hogy áfonyalekvárunk tartósítószert sem tartalmaz. Sűrítésre pektint használtunk, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb áfonyaszemek zamatát találod az üvegekben . Összetevők: áf onya (50%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény. 100 g termék 50 g áfonya felhasználásával készült. Hozzáadott cukortól mentes A zamatos gyümölcsről Az áfonya a hangafélék családjába tartozó cserjeféle. Apró, sötétkék bogyói rendkívül ízletesek, így nem csoda, hogy lekvár szortimentünkbe is bekerült ez a páratlan gyümölcs . Bár az áfonya aromája különlegesen értékes , feldolgozásakor fokozottan elővigyázatosak vagyunk vele, mert a benne lévő erősen kékes-bordó színanyag minden textilfélét előszeretettel megfest. Hogyan fogyaszd? Áfonyalekvárunk igazán harmonikusan passzol túrós ételekhez, például túrós palacsintához, túrótortához, de különlegessége, hogy sós ételekhez, vadhúsokhoz, sültekhez is bátran párosíthatjuk. Dietetikusunk tanácsa: a friss áfonya az igazi! Magyarországon az áfonya kevés helyen terem meg vadon, gyűjtése a fajok védettsége miatt nem lehetséges. A vadon termő fajták (pl. feketeáfonya) termesztése – a gyümölcsök apró mérete, illetve a fajok termőképessége miatt – nem kifizetődő.
A termesztett áfonya sok tekintetben különbözik vadon termő párjától, a szemek eltérő alakúak és jóval nagyobbak. Mivel a sötétvörös színanyag csak a héjban található meg, a gyümölcs leve már nem fest olyan erőteljesen, mint vadon termő párja esetében.
Mivel a hazai hűtőházakban jellemzően külföldi áfonya érhető el, áfonyalekvárunkban többnyire mi is ezt alkalmazzuk. A gyümölcs főként Lengyelországból érkezik. A lengyelek a világ- és Európa legnagyobb áfonya-termesztői közé tartoznak (cca. 25 ezer tonna per év). Átlagos tápértékadatok 100g termékben 100g termék RI* %-banEnergia 423 kJ / 100 kcal 5%Zsír

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.