GabiJó Kajszibaracklekvár 200g szőlőmusttal

GabiJó Kajszibaracklekvár 200g szőlőmusttal

GabiJó Kajszibaracklekvár 200g szőlőmusttal

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Gyártó Gabiyo
EAN 5999860135067
Árukereső.hu Gyártó Gabiyo
Forgalmazó Gabiyo
Márka Gabiyo
Manufacturer Gabiyo
Pepita árszorzó 1.15
Szállítási idő 2-5 munkanap
olcsobbat.hu Szállítási költség 990
Árgép.hu Szállítási költség 990
Szállítási díj 990 Ft -tól
Szállítási partnerünk MPL
Árgép.hu Szállítási idő 3 munkanap
delivery_cost 990
Árukeres?.hu Szállítási költség 990
Szállítási költségek 990
Fizetési mód Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
Kiszerelés 200g
Gyártói cikkszám 5.99986013507E+12
Minőségét megőrzi 2027.01.15
Gyűjtőcsomagolás 1 karton = 12 db
Szállítási Költség 990

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben a gabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használun k , így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz .

Tudtad, hogy az összes lekvárunk, így a gabiyo baracklekvár sem tartalmaz tartósítószert ? Sűrítésre pektint használtunk, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb, legszebb barackok zamatát találod az üvegekben . Összetevők: kaj szibarack (50%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény. 100 g termék 50 g kajszibarack felhasználásával készült. Hozzáadott cukortól mentes A zamatos gyümölcsről A kajszibarack Közép-Ázsiából származó , de itthon is nagy hagyományra visszatekintő gyümölcsfajtánk . Csonthéjas, a szilvának, meggynek, cseresznyének, mandulának, és természetesen a szintén kedvelt őszibaracknak és nektarinnak is rokona . Puha, édes gyümölcshúsa és savanykás, bársonyos héja különleges ízkombinációt ad, amely kapcsán a kajszibarack, és a belőle készült lekvár is tökéletesen illik nemcsak édes fogásokhoz, de húsételek, sültek ízesítője is lehet. Talán mindenkinek azonnal beugrik a menzai grízes tészta íze, amit sárgabarack lekvárral tálaltak, de a máglyarakás, a farsangi fánk, és még számos hagyományos édességünk is elképzelhetetlen nélküle. Amennyiben a fagy és a kiszámíthatatlan időjárás nem viszi el a termést, a kajszibarack érési folyamatát mindvégig felügyeljük . Mivel a gyümölcs érését leginkább a cukorfoka bizonyítja, ezt mérőeszközzel is górcső alá vesszük. Amikor az érték megfelelő, elkezdjük szedni a gyümölcsöt érettség, egészség szerint válogatva. Ahogyan a lekvárjaink készítése, úgy az alapanyag szüretelése is kézzel történik ( a legfinomabb szemek mindig a fa tetején találhatók. A mosást és magozást követően a kajszibarackot fagyasztjuk. Dietetikusunk tanácsa: mit kell tudni a hazai barackról? Befőzéshez a magyar fajtákat részesítjük előnyben.
  • Ceglédi kajszibarack: kissé lapított tojásdad alakú, lédús, olvadó, aromás ízű szemek.
  • Nagykőrösi kajszibarack: közép nagy, lapított gömb alakú, lédús, kellemes zamatú, finoman rostos szemek.
  • Pannónia kajszibarack: nagyméretű, lédús, finoman rostos szemek.
Az érett, friss barack illatos, íze aromás. Színe élénk napsárga, bőre hamvas és bolyhos, elfelezve a leve kicsordul, és húsa a szájban szétolvad. A gyümölcsöt bőröstől főzzük, hiszen a sava és aromája nagyrészt a héjában található. Átlagos tápértékadatok 100g termékben 100g termék RI* %-banEnergia 407 kJ / 96 kcal 5%Zsír

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.