GabiJó Levendulás meggy-málna lekvár 200g szőlőmusttal

GabiJó Levendulás meggy-málna lekvár 200g szőlőmusttal

GabiJó Levendulás meggy-málna lekvár 200g szőlőmusttal

1 346 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

GabiJó Levendulás meggy-málna lekvár 200g szőlőmusttal

1 346 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
foodker.hu
Termékleírás
Gyártó Gabiyo
EAN 5999860135609
Árukereső.hu Gyártó Gabiyo
Márka Gabiyo
Pepita árszorzó 1.15
Szállítási idő 2-5 munkanap
olcsobbat.hu Szállítási költség 990
Árgép.hu Szállítási költség 990
Szállítási Költség 990
Szállítási díj 990 Ft -tól
Szállítási partnerünk MPL
Árgép.hu Szállítási idő 3 munkanap
delivery_cost 990
Szállítási költségek 990
Kiszerelés 200g
Fizetési mód Utánvét, Bankkártya, Előre utalás

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Összetevők: szőlő must sűrítmény, meggy (40%), málna (10%), ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény, szárított levendulavirág. 100g termék 50g meggy- és málna felhasználásával készült.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Levendulás meggy-málna lekvárunk édesítésére szőlőmustot használunk, így természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Hasonlóan többi lekvárunkhoz, ez az íz is tartósítószerek, állományjavítók és aromák felhasználása nélkül készült . A zamatos gyümölcsről A málna az egyik legnépszerűbb bogyósunk. Nagy előnye, hogy aromáját akár főzve is megtartja, puha szerkezetének köszönhetően a szájban szinte elolvad.
Ennél a lekvárunknál a málna mellé méltó társat kerestünk . Választásunk a meggyre esett, hiszen a hasonló szüretelési időszak mellett, a meggy mélybordó színe és savassága tovább fokozza az összhatást. Szeretjük az édes meggyet, így készítményeinkben is helyet biztosítottunk neki, meggy-málna lekvárunkhoz az alapot ő adja. A sötétpiros színű, bő leve kellemesen édes-savas, mellette a málna zamata és a levendula aromája jól tud érvényesülni. Előszeretettel használjuk az érdi bőtermő fajtát, melynek gyümölcse közepesen nagy, héja sötét kárminpiros színű, húsa közepesen kemény, finoman rostos, leve átlagosan „fest. Ennél a lekvárnál is nagyon fontos szempont a rövid ideig tartó, kíméletes főzés, hogy a málna – amennyire csak lehet – megőrizze eredeti állagát a meggyvelőben. Hogy ezen a lekvárunkon is csavarjunk egy kicsit, óvatosan megszórtuk levendulavirággal. A végeredmény? Egy ízletes készítmény, ahol a gyümölcsök zamatát áthatja a levendulavirág illata. Dietetikusunk tanácsa: mit kell tudni a szerb málnáról? A szerbeket a klímájuk, termékeny földjeik , és több évtizedes termesztési tapasztalatuk vezető málnatermesztő országgá emelte 2015-ben (maguk mögött hagyva Lengyelországot és Chilét). Az említett évben a külföldre értékesített málna mennyisége elérte a cca. 100 ezer tonnát. Málnatermesztésük központja Arilje, ami a nyugat-szerb hegyvidéki régióban található kisváros. A hegyvidéki tájnak köszönhetően a málna egészséges, tiszta környezetben tud teremni. Az innen származó legnépszerűbb fajták:
  • Wilammette – Középkorai, bőtermő málna. Zamatos gyümölcse friss fogyasztásra, fagyasztásra egyaránt kitűnő. Sötétvörös, közepes méretű gyümölcse szilárd, kellemes ízű, intenzív illatú.
  • Meeker – Középkorai, középnagy-nagy gyümölcsű, nagyon jó ízű fajta. Bogyói kemények, fényesek, sötétpirosak, jól szállíthatók.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben 100g termék RI* %-banEnergia 458 kJ / 108 kcal 5%Zsír

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.