GabiJó Levendulás meggy-málna lekvár 200g szőlőmusttal

GabiJó Levendulás meggy-málna lekvár 200g szőlőmusttal

GabiJó Levendulás meggy-málna lekvár 200g szőlőmusttal

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Gyártó Gabiyo
EAN 5999860135609
Árukereső.hu Gyártó Gabiyo
Forgalmazó Gabiyo
Márka Gabiyo
Manufacturer Gabiyo
Pepita árszorzó 1.15
Szállítási idő 2-5 munkanap
olcsobbat.hu Szállítási költség 990
Árgép.hu Szállítási költség 990
Szállítási díj 990 Ft -tól
Szállítási partnerünk MPL
Árgép.hu Szállítási idő 3 munkanap
delivery_cost 990
Árukeres?.hu Szállítási költség 990
Szállítási költségek 990
Fizetési mód Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
Kiszerelés 200g
Gyártói cikkszám 5.99986013561E+12
Minőségét megőrzi 2027.01.15
Gyűjtőcsomagolás 1 karton = 12 db
Szállítási Költség 990

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Összetevők: szőlő must sűrítmény, meggy (40%), málna (10%), ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény, szárított levendulavirág. 100g termék 50g meggy- és málna felhasználásával készült.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Levendulás meggy-málna lekvárunk édesítésére szőlőmustot használunk, így természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Hasonlóan többi lekvárunkhoz, ez az íz is tartósítószerek, állományjavítók és aromák felhasználása nélkül készült . A zamatos gyümölcsről A málna az egyik legnépszerűbb bogyósunk. Nagy előnye, hogy aromáját akár főzve is megtartja, puha szerkezetének köszönhetően a szájban szinte elolvad.
Ennél a lekvárunknál a málna mellé méltó társat kerestünk . Választásunk a meggyre esett, hiszen a hasonló szüretelési időszak mellett, a meggy mélybordó színe és savassága tovább fokozza az összhatást. Szeretjük az édes meggyet, így készítményeinkben is helyet biztosítottunk neki, meggy-málna lekvárunkhoz az alapot ő adja. A sötétpiros színű, bő leve kellemesen édes-savas, mellette a málna zamata és a levendula aromája jól tud érvényesülni. Előszeretettel használjuk az érdi bőtermő fajtát, melynek gyümölcse közepesen nagy, héja sötét kárminpiros színű, húsa közepesen kemény, finoman rostos, leve átlagosan „fest. Ennél a lekvárnál is nagyon fontos szempont a rövid ideig tartó, kíméletes főzés, hogy a málna – amennyire csak lehet – megőrizze eredeti állagát a meggyvelőben. Hogy ezen a lekvárunkon is csavarjunk egy kicsit, óvatosan megszórtuk levendulavirággal. A végeredmény? Egy ízletes készítmény, ahol a gyümölcsök zamatát áthatja a levendulavirág illata. Dietetikusunk tanácsa: mit kell tudni a szerb málnáról? A szerbeket a klímájuk, termékeny földjeik , és több évtizedes termesztési tapasztalatuk vezető málnatermesztő országgá emelte 2015-ben (maguk mögött hagyva Lengyelországot és Chilét). Az említett évben a külföldre értékesített málna mennyisége elérte a cca. 100 ezer tonnát. Málnatermesztésük központja Arilje, ami a nyugat-szerb hegyvidéki régióban található kisváros. A hegyvidéki tájnak köszönhetően a málna egészséges, tiszta környezetben tud teremni. Az innen származó legnépszerűbb fajták:
  • Wilammette – Középkorai, bőtermő málna. Zamatos gyümölcse friss fogyasztásra, fagyasztásra egyaránt kitűnő. Sötétvörös, közepes méretű gyümölcse szilárd, kellemes ízű, intenzív illatú.
  • Meeker – Középkorai, középnagy-nagy gyümölcsű, nagyon jó ízű fajta. Bogyói kemények, fényesek, sötétpirosak, jól szállíthatók.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben 100g termék RI* %-banEnergia 458 kJ / 108 kcal 5%Zsír

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.