A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben a gabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használun k , így kizárólag...
Agabiyoáfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk , így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz...
Tárolási típus Típus: Szobahőmérsékletű C somagolási típus Típus: Befőttesüveg Szabván yosított márka Márka: Eko Egység (specifikusan) Egység (specifikus): Gramm Méretek...
A kézműves prémium csokoládés eperlekvár igazi gondoskodással készült finomság. Kizárólag minőségi hozzávalók felhasználásával készült, hogy meghökkentse az érzékeket és fenséges élményt...
Bio meggy lekvár, piros szőlővel, 98% gyümölcstartalommal. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz! * Összetevők: meggy (53,3%), piros szőlő, pektin, antioxidáns: citromsav...
Adalékok Tartó sítószerek: Nem tartalmaz Tárolási típus Típus: Szobahőmérsékletű C somagolási típus Típus: Befőttesüveg Szabván yosított márka Márka: Univer Egység (specifikusan)...
HeliosErdei gyümölcsös extradzsem édesítőszerrel. Erdei gyümölcslekvár hozzáadott cukor nélkül 2 db eperből, 7 db málnából és 8 db áfonyából Andalúzia, Asztúria, Castilla...
Fedezd fel az eper valódi ízét a Gabiyo lekvárban! 100%-ban természetes gyümölcslekvár. Hozzáadott cukor nélkül, tiszta összetevőkkel és prémium minőségben...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.