Az új Biosüsse lekvárokhoz csakis válogatott gyümölcsök és a természetesen édes Biosüsse lettek felhasználva. Valódi gyümölcsíz, cukor nélkül. Összetevők: 60 % sárgabarack*, édesítőszer:...
Eredeti francia hagyományok alapján kíméletes eljárással készített, természetes aromájú, magas gyümölcstartalmú dzsem. Összetevők: 51% eper, szőlőlé és datolya sűrítmény, zselésítő...
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok. A vadételek elmaradhatatlan kísérője, főként a szarvasból és vaddisznóból készült fogásokat teszi zamatossá. Az áfonya bogyós...
Természetes gyümölcslé koncentrátummal édesített, magas gyümölcstartalmú vörös és kék áfonya extra dzsem Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrot...
Természetes gyümölcslé koncentrátummal édesített, magas gyümölcstartalmú málna és gránátalma tartalmú extra vegyes dzsem Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló...
Nagyon érett és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott...
A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál. A Villányi rozé borlekvár a villányi borvidéken termett, piros gyümölcsöket idéző, ropogós zamatú, üde,...
Sárgabarack Lekvár Mézzel A sárgabarack a „legklasszikusabbmagyar lekvár. Családunk „lekvárfalói ennél a lekvárnál a legkritikusabbak, mert a mérce a „Mama baracklekvárja, amit igazi...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.