Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta. A szilvát megszárították, tengeri sóval pácolták és 1-3 évig érlelték. Az umebosi ehető magában is, vagy gabonafélék és zöldségek...
Összetevők: 100% szilva. 100 g termék 373 g szilva felhasználásával készült. A lekvár elkészítése során nem használunk sem cukrot, sem tartósítószert...
Összetevők: 100% szilva. 100 g termék 373 g szilva felhasználásával készült. A lekvár elkészítése során nem használunk sem cukrot, sem tartósítószert...
Összetevők: 100% szilva. 100 g termék 373 g szilva felhasználásával készült. A lekvár elkészítése során nem használunk sem cukrot, sem tartósítószert...
A jó lekvárhoz csak tiszta szilva kell – a Csattos prémium szilvalekvárban pedig semmi más nincs! Sűrű, tartósítószermentes, hagyományos recept szerint. Természetesen édes...
A jó lekvárhoz csak tiszta szilva kell – a Csattos prémium szilvalekvárban pedig semmi más nincs! Sűrű, tartósítószermentes, hagyományos recept szerint. Természetesen édes...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.