Hamvas, érett muskotályos szilvából készítettem ezt magas gyümölcstartalmú dzsemet. Fűszerezéséhez egyik kedvenc fűszeremet, a fahéjat használtam. Kevés cukor felhasználásával készült...
Tihany félszigetéről származó illatos levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula illata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket. Csökkentett...
Kellemesen savanykás dzsem, amely a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb. Kevés cukorral készült,...
Új generációs diétás lekvár almából, homoktövissel, friss gyömbérrel és fahéjjal ízesítve. Korszerű technikával készítettük, rövid ideg főztük, és az elkészítés utolsó fázisában...
Magyar tűzpirosra érett, szaftos és édes paprikából készítettem ezt az igazi hungarikum lekvárt. Lekvár a javából, igaz nem gyümölcsökből főztem. Saját találmány, amire büszke vagyok...
Érett illatos és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, kevés cukorral készült lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott. Tartósítószert,...
Hamvas, érett muskotályos szilvából készűlt ez a magas gyümölcstartalmú dzsem. Fűszerezéséhez az egyik legnagyszerűbb fűszert, a fahéjat használták. Kevés cukor felhasználásával készült,...
Igazi különleges lekvár ez, melyet fütyülős barackpálinkával tettünk még finomabbá. Sütihez, fagyihoz vagy reggeli kalácshoz ajánljuk. Összetevők : sárgabarack, cukor, pektin,...
Igazi különlegesség, nem csak ínyenceknek, gazdaságos kiszerelésben. Vadhúsból készült pecsenyékhez, sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültekhez, kecskesajtból készült pástétomhoz...
Gasztro kiszerelésű lekvárjainkat főleg vendéglátó egységeknek készítjük gazdaságos kiszerelésben, de nagycsaládok palacsintájába, vagy egy grillezős bulihoz is kiválóak. Eltartható: ...
Gasztro kiszerelésű lekvárjainkat főleg vendéglátó egységeknek készítjük gazdaságos kiszerelésben, de nagycsaládok palacsintájába, vagy egy grillezős bulihoz is kiválóak. Eltartható: ...
Ajándéknak való lekvár az évszak kedvenc ízeiből. Nagyszerű esküvőkre, ajándékcsomagokba, összejövetelekre amikor csak egy jelképes ajándékkal szeretnénk kedveskedni. Felhasználása: ...
A felszeletelt lilahagymát addig dinsztelik az aranybarnára karamellizált cukron a szilvával együtt, míg krémes állagú lesz. Hozzáadják a vörösbort, a modenai édes borból készített...
A fehér hagymából készített lekvárhoz a cukrot gyengén, halványbarnára pirították. Bianco balzsamecettel és chardonnay borral tették még izgalmasabbá. Muskotályos szőlőre emlékeztető...
A levendula parfümillata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket. Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak készített illatos levendulavirággal ez a magas gyümölcstartalmú...
A csomag tartalma 3 db 120 ml-es különleges hagymalekvár. Hagymalekvár barna sörrel és juharsziruppal A testes barna sör, jól kiegészíti a karamellen krémesre párolt lila...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.