260 gramm SUKRIN Szilvalekvár 80 % gyümölcstartalommal Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag SUKRIN-nal édesítve. Csak a legjobb a természetből Lekvárjainkba...
260 gramm SUKRIN Sárgabaracklekvár 80 % gyümölcstartalommal Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag SUKRIN-nal édesítve. Csak a legjobb a természetből Lekvárjainkba...
260 gramm SUKRIN Sárgabaracklekvár 80 % gyümölcstartalommal Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag SUKRIN-nal édesítve. Csak a legjobb a természetből Lekvárjainkba...
260 gramm SUKRIN Sárgabaracklekvár 80 % gyümölcstartalommal Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag SUKRIN-nal édesítve. Csak a legjobb a természetből Lekvárjainkba...
Részletes termékinformáció Hagyományos szilvalekvár, csak szilvából. Kiváló minőségű. tiszta, savanykás, szilvás ízzel. Összetevők : Szilva Átlagos tápérték adatok 100g termékben:...
Részletes termékinformáció Hagyományos szilvalekvár, csak szilvából. Összetevők : Szilva Allergének : A termék nagyon ritkán tartalmazhat magdarabokat vagy azok töredékeit...
Xilittel és eritrittel édesített, kézművessárgabaracklekvár igazi ínyenceknek. Tartósítószert nem tartalmaz! Összetevők: sárgabarack lekvár almával és édesítőszerekkel:...
Varázsold különlegessé a süteményeket sütésálló kajszibarack lekvárunkkal! Gazdag íz, tökéletes állag – nem folyik ki, nem ég meg, csak ellenállhatatlan ízt ad minden falatnak. Legyen...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.