Szilvalekvár – 60 százalékban penyigei, 38 százalékban vegyes – szilvából. Segíti az emésztőrendszer működését, és kiváló vitamin- és ásványianyag-forrás...
Csökkentett szénhadráttartalmú baracklekvár hozzáadott répacukor nélkül, természetes fruktózzal és édesítőszerrel, valamint C-vitaminnal. Csökkentett szénhidráttartalommal! Hozzáadott...
Eredeti francia hagyományok alapján kíméletes eljárással készített, természetes aromájú, magas gyümölcstartalmú dzsem. Összetevők: 13% eper, 13% málna, 13% szeder, 12% fekete cseresznye,...
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz! Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok. Kérjük használatkor sterilen adagolni, majd visszazárva hűtőben tárolni. Bio Lekvár: Erdei...
Összetevők: szilva, bio homoktövisvelő, méz, pektin. Minden lekvárunk alapanyagában természetesen megtalálható a bio homoktövisvelőnk. Lekvárjaink valódi gyümölcsből és méz hozzáadásával...
260 gramm SUKRIN Erdei gyümölcsös lekvár 80 % gyümölcstartalommal Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag SUKRIN-nal édesítve. Csak a legjobb a természetből...
Eredeti francia hagyományok alapján kíméletes eljárással készített, természetes aromájú, magas gyümölcstartalmú dzsem. Összetevők: 51% fekete cseresznye, szőlőlé és datolya sűrítmény,...
A sárgabarack extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal...
Összetétel: almavelő, bio homoktövisvelő, nádcukor, pektin, (fahéj, szegfűszeg, ánizs, gyömbér, szerencsendió). Téli fűszeres chutney-nkat a téli ízvilág kedvelőinek alkottuk meg. Az...
Eredeti francia hagyományok alapján kíméletes eljárással készített, természetes aromájú, magas gyümölcstartalmú dzsem. Összetevők: 51% füge, szőlőlé és datolya sűrítmény, zselésítő...
Áfonya Lekvár Mézzel A mézes áfonyalekvár talán a legkedveltebb és legkeresettebb lekvárunk. Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok...
DARBO CSIPKEBOGYÓ EXTRA DZSEM A Darbo család 1879-ben kezdett lekvárt előállítani. A Darbo lekvárt még ma is a hagyományos tiroli recept alapján főzik kíméletes melegítés és keverés...
Eredeti francia hagyományok alapján kíméletes eljárással készített, természetes aromájú, magas gyümölcstartalmú dzsem. Összetevők: 51% eper, szőlőlé és datolya sűrítmény, zselésítő...
Agabiyoeperlekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk , így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz...
Csökkentett szénhidráttartalmú, magas gyümölcstartalmú lekvár. Nem sütésálló. Felhasználás: önmagában, vagy süteményekhez húsokhoz. Nem sütésálló A C-vitamin hozzájárul a fáradság...
260 gramm SUKRIN Szilvalekvár 80 % gyümölcstartalommal Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag SUKRIN-nal édesítve. Csak a legjobb a természetből Lekvárjainkba...
Sárgabarack Lekvár Mézzel A sárgabarack a „legklasszikusabbmagyar lekvár. Családunk „lekvárfalói ennél a lekvárnál a legkritikusabbak, mert a mérce a „Mama baracklekvárja, amit igazi...
Teheted sajtokra, pástétomokra, szendvicsbe, vagy grillhúsok, halak és zöldségek mellé. Összekeverheted forró főtt tésztával és egy finom ebédet rittyenthetsz pillanatok alatt belőle...
Összetevők: 100% szilva. 100 g termék 373 g szilva felhasználásával készült. A lekvár elkészítése során nem használunk sem cukrot, sem tartósítószert...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.