Kaldeneker Lekvárosház Lekvár, dzsem
(88 termék)
Hamvas, érett muskotályos szilvából készítettem ezt magas gyümölcstartalmú dzsemet. Fűszerezéséhez egyik kedvenc fűszeremet, a fahéjat használtam. Kevés cukor felhasználásával készült...
Termék részletek
Tihany félszigetéről származó illatos levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula illata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket. Csökkentett...
Termék részletek
Kellemesen savanykás dzsem, amely a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb. Kevés cukorral készült,...
Termék részletek
Új generációs diétás lekvár almából, homoktövissel, friss gyömbérrel és fahéjjal ízesítve. Korszerű technikával készítettük, rövid ideg főztük, és az elkészítés utolsó fázisában...
Termék részletek
Magyar tűzpirosra érett, szaftos és édes paprikából készítettem ezt az igazi hungarikum lekvárt. Lekvár a javából, igaz nem gyümölcsökből főztem. Saját találmány, amire büszke vagyok...
Termék részletek
Palacsintába, fánkra, vajas pirítósra, édességekhez, fagylaltra ajánlott kanalazni Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Összetevők : eper (81,50%), cukor (16,30%), levendulavirág...
Termék részletek
Ajánljuk pitékhez, palacsitába, csokis süteményekhez, vanília fagyihoz. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Összetevők : vilmoskörte velö (58%), feketeribizli (24,86%), cukor(16,57%),...
Termék részletek
Érett illatos és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, kevés cukorral készült lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott. Tartósítószert,...
Termék részletek
Hamvas, érett muskotályos szilvából készűlt ez a magas gyümölcstartalmú dzsem. Fűszerezéséhez az egyik legnagyszerűbb fűszert, a fahéjat használták. Kevés cukor felhasználásával készült,...
Termék részletek
Igazi különleges lekvár ez, melyet fütyülős barackpálinkával tettünk még finomabbá. Sütihez, fagyihoz vagy reggeli kalácshoz ajánljuk. Összetevők : sárgabarack, cukor, pektin,...
Termék részletek
Igazi különlegesség, nem csak ínyenceknek, gazdaságos kiszerelésben. Vadhúsból készült pecsenyékhez, sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültekhez, kecskesajtból készült pástétomhoz...
Termék részletek
Gasztro kiszerelésű lekvárjainkat főleg vendéglátó egységeknek készítjük gazdaságos kiszerelésben, de nagycsaládok palacsintájába, vagy egy grillezős bulihoz is kiválóak. Eltartható: ...
Termék részletek
Gasztro kiszerelésű lekvárjainkat főleg vendéglátó egységeknek készítjük gazdaságos kiszerelésben, de nagycsaládok palacsintájába, vagy egy grillezős bulihoz is kiválóak. Eltartható: ...
Termék részletek
Levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem. A Gasztro kiszerelésű lekvárok főleg vendéglátó egységeknek készült gazdaságos kiszerelésben, de nagycsaládok palacsintájába,...
Termék részletek
A felszeletelt lilahagymát addig dinsztelik az aranybarnára karamellizált cukron a szilvával együtt, míg krémes állagú lesz. Hozzáadják a vörösbort, a modenai édes borból készített...
Termék részletek
A fehér hagymából készített lekvárhoz a cukrot gyengén, halványbarnára pirították. Bianco balzsamecettel és chardonnay borral tették még izgalmasabbá. Muskotályos szőlőre emlékeztető...
Termék részletek
A levendula parfümillata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket. Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak készített illatos levendulavirággal ez a magas gyümölcstartalmú...
Termék részletek
Szicíliai napon érett kezeletlen narancsból készítettük. A narancs héját is felhasználtuk a lekvár készítésénél. Összetevők: < /strong> narancs, narancslé, cukor, campari (víz,...
Termék részletek
Palacsintába, fánkra, vajas pirítósra, édességekhez, fagylaltra ajánlom kanalazni Összetevők: pritamin paprika 80 %, kristálycukor, só, ecet, folyékony füst 1 %, chili, pektin,...
Termék részletek
A csomag tartalma 3 db 120 ml-es különleges hagymalekvár. Hagymalekvár barna sörrel és juharsziruppal A testes barna sör, jól kiegészíti a karamellen krémesre párolt lila...
Termék részletek
Illatos, aromás rózsaszirmokból és érett kajszibarackból készítettük ezt az igazán különleges lekvárt. Vidd ajándékba, vagy ízesítsd meg vele a süteményeidet! Összetevők: sárgabarack...
Termék részletek
A rozmaring kellemes aromáját háziasítottuk a savanykás-édes almával ebben a lekvárban. Igazi mediterrán kompozíció, amely a nyári ízeket idézi a tányérunkra. Remek párosítás...
Termék részletek
Érett illatos és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, kevés cukorral készült lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott. Összetevők:...
Termék részletek
Kaldeneker Alma-homoktövis lekvár fahéjjal steviával Nettó tartalom: 312 ml Kóstold meg Kaldeneker György fahéjjal ízesített, steviával édesített Alma-homoktövis...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.