KALDENEKER REBARBARÁS MEGGYDZSEM STEVIÁVAL: Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett...
Illatos, aromás rózsaszirmokból és érett kajszibarackból készítettük ezt az igazán különleges lekvárt. Vidd ajándékba, vagy ízesítsd meg vele a süteményeidet! Összetevők: sárgabarack...
Kóstolj bele a Kaldeneker dzsem természetes ízébe! Rebarbara és meggy találkozása, steviával édesítve, cukor nélkül! Intenzív gyümölcsíz, fűszeres csavarral – csak neked!...
KALDENEKER LEVENDULÁS EPERDZSEM STEVIÁVAL: Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is ajánlott, illatos levendulavirággal ez a magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula parfümillata szinte...
Remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers és még sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába töltve is nagyon finom. Párolással vagy főzéssel készült...
Kaldeneker Fahéjas szilvadzsem Nettó tartalom: 312 ml Kóstold meg Kaldeneker György Fahéjas szilvalekvárját! Kaldeneker György egy egyszerű embernek és szakácsnak...
A levendula parfümillata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket. Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak készített illatos levendulavirággal ez a magas gyümölcstartalmú...
Tihany félszigetéről származó illatos levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula illata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket. Csökkentett...
Magyar tűzpirosra érett, szaftos és édes paprikából készítettem ezt az igazi hungarikum lekvárt. Lekvár a javából, igaz nem gyümölcsökből főztem. Saját találmány, amire büszke vagyok...
Hamvas, érett muskotályos szilvából készítettem ezt magas gyümölcstartalmú dzsemet. Fűszerezéséhez egyik kedvenc fűszeremet, a fahéjat használtam. Kevés cukor felhasználásával készült...
A sztívia, magyarul jázminpakóca édes leveleiből kivont édesítőszerrel készítettem ezt a cukorbetegek által is fogyasztható dzsemet. 312 ml-es szilvadzsem; Kaldeneker termék édességek,...
Kaldeneker Mangó-ananász lekvár Kóstold meg Kaldeneker György Mangó-ananász lekvárját! Kaldeneker György egy egyszerű embernek és szakácsnak tartja magát, egy sokarcú egyéniség,...
Nagyon érett és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott...
KALDENEKER LEVENDULÁS EPERDZSEM STEVIÁVAL: Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is ajánlott, illatos levendulavirággal ez a magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula parfümillata szinte...
Hamvas, érett muskotályos szilvából készűlt ez a magas gyümölcstartalmú dzsem. Fűszerezéséhez az egyik legnagyszerűbb fűszert, a fahéjat használták. Kevés cukor felhasználásával készült,...
Remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers és még sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába töltve is nagyon finom. Párolással vagy főzéssel készült...
Kaldeneker levendulás eperdzsem steviával 312 ml KALDENEKER LEVENDULÁS EPERDZSEM STEVIÁVAL: Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak is ajánlott, illatos levendulavirággal ez a magas...
Érett illatos és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, kevés cukorral készült lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott. Tartósítószert,...
A felszeletelt lilahagymát addig dinsztelik az aranybarnára karamellizált cukron a szilvával együtt, míg krémes állagú lesz. Hozzáadják a vörösbort, a modenai édes borból készített...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.